Site Overlay

Zes jaar geleden…

𝗭𝗲𝘀 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗴𝗲𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻…

Daar ging ik dan, voor het eerst helemaal in m’n uppie op reis naar het mooie Porto. Super spannend, compleet uit m’n comfort zonder man en kids, maar ik had er onwijs veel zin in!

In deze mooie stad ging ik namelijk de Reconnective Healing® opleiding van Dr Eric Pearl volgen. Deze krachtige healingsmethode krijgt veel lovende kritieken en staat erom bekend om op diepgaand niveau je gezondheid te bevorderen, in balans te brengen en te helen. Het klinkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn. Dus daar wilde mijn kritische mind meer van weten 😉

Achteraf snap ik ook niet waar ik de energie vandaan haalde om naast mijn jonge gezin, huishouden en baan in de financiële sector nog ‘even’ dit erbij te doen. Maar soms weet je gewoon dat je iets te doen hebt en dan kun je niet anders dan je hart volgen! Daarbij leek het me een mooie aanvulling op mijn HBO opleiding Energetische Therapie die ik destijds ook nog in de avonduren volgde.

De Reconnective Healing® opleiding was echt G E W E L D I G! De inhoud was lekker praktisch en ik hield van de eenvoud van het werken met energie. Zo simpel. Zo logisch. En zó voelbaar in iedere vezel van mijn lichaam. En dat alles met een lekker overdreven Amerikaans tintje. I absolutely loved it!
Het gaf me een fantastisch gevoel.
Vertrouwen.
Kracht.
Energie.

Deze opleidingsdagen gaven mij het vertrouwen om mijn eigen energetische praktijk te starten. Ik zie zoveel mensen die op zoveel gebieden vastlopen in het leven. Reconnective healing® was voor mij een mooie basis om die mensen te begeleiden naar meer diepe ontspanning en innerlijke rust. Simpelweg ‘thuiskomen bij jezelf’.

De afgelopen jaren heb ik van alle opleidingen, technieken, inzichten en mijn eigen levenservaring mijn eigen transformatietechniek ontwikkeld. Reconnective healing® is hier ook zeker een onderdeel van. Nieuwsgierig geworden? Stuur me een dm om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

#reconnectivehealing #thereconnection #liefde #licht #energie

#vertrouwen #kracht #comfortzone #drericpearl #energetischtherapeut

#universeleenergie #energetischwerk #healing #heeljezelf #heel