Site Overlay

Sacred cacao ceremonie

Open je hart, verbind en voel!


Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je hart opent en je verbindt met je intuïtie. Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en je innerlijke kracht. Het werkt meditatief; het kalmeert je hoofd en brengt gedachtes tot stilstand. De cacao zorgt voor een gevoel van eurofie en boost je creativiteit.

Hoe ziet de ceremonie er uit?
In een groep van maximaal 8 personen komen we samen in een kring. Vanuit een liefdevolle, veilige setting drinken we samen cacao, maken we contact met ons hart door middel van meditaties en ademhalingsoefeningen, luisteren we naar onze diepste verlangens en behoeften en leren we loslaten. Samen beleven we een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent.

Wat kun je ervaren tijdens de ceremonie?
💖 Diepe verbinding met de liefdevolle energie in ons lichaam;
💖 Negatieve emoties worden vrijgegeven;
💖 Een spirituele reis van eenheid, liefde en extase;
💖 Geestelijke blokkades opheffen en je hart volgen;
💖 Een verbinding vinden met je hoogste Zelf, je eigen kracht en waarheid;
💖 Een ruimte om in meditatie te gaan, je mind tot zwijgen te brengen, verbinding te maken met de wijsheid en geest in jou;
💖 Verbeterde creativiteit.

Om de cacao zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter om een dag van te voren geen alcohol te drinken en matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht.

Datum
Vrijdag 30 september 19.00 uur – 21.00 uur

Locatie
Blijlijf, Roggelsedijk 17 te Meijel

Investering
€ 35,00Blijlijf, Roggelsedijk 17 te Meijel