Site Overlay

Waar ben ik aan begonnen?

Gisteren dacht ik echt; W A A R ben ik aan begonnen…??? Wat een gedoe met social: het uitzoeken hoe je berichten moet posten, stories plaatsen, filmpjes maken. Facebook en Insta wat niet op elkaar is afgestemd. Ik wil gewoon lekker mijn energetisch werk doen, al dat IT gebeuren is zó niet mijn ding. Dus ik ervaarde (voorzichtig gezegd) ‘lichte frustratie’.

’s Avonds in bed dacht ik (ofwel; dacht mijn hoofd): “Waar ben ik in godsnaam aan begonnen?” Ik voelde de spanning bij mijn schouders en de onrust in mijn hoofd. Waarommm? Waarom doe ik toch altijd zo moeilijk? Woww betrapt -> beperkende overtuiging! Vroeger zou ik hier met een grote omweg omheen zijn gegaan: vooral niet voelen. Not this time!

Ik plaatste mijn hand op mijn hart en ging met mijn aandacht naar mijn ademhaling. Rustig adem ik ‘naar’ mijn hart. Ik voel verdriet en frustratie. Durf ik dit toe te laten? Jaaa want ik weet dat er iets moois achter die emotie verstopt zit.
𝘌𝘷𝘦𝘯 𝘵𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯𝘥𝘰𝘰𝘳; 𝘸𝘪𝘴𝘵 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘦 𝘴𝘭𝘦𝘤𝘩𝘵𝘴 20 𝘵𝘰𝘵 90 𝘴𝘦𝘤𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘥𝘶𝘶𝘳𝘵 (𝘸𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘫𝘦 𝘥𝘦𝘻𝘦 é𝘤𝘩𝘵 𝘵𝘰𝘦𝘭𝘢𝘢𝘵).
Slechts een paar tellen later lukt het me om ‘door’ mijn hart te ademen… Een hele diepe zucht volgt en er komt een extreme rust over me heen. Als een warme deken, vol vertrouwen, vol liefde. Heeeerlijk!

En ineens besef ik ‘de waarom’… Ik voel zo’n D I E P V E R L A N G E N om mensen te begeleiden naar meer energie, bewuster leven en heling. Het leven kan zo ontzettend leuk zijn wanneer je de know-how hebt. Ik vind het geweldig om mijn inzichten, ervaringen, tools en bewust-zijn met je te delen! Terwijl ik dit verlangen in elke vezel van mijn lichaam voel, verschijnt er een brede glimlach op mijn gezicht. Ik voel me zo gelukkig en dankbaar! #kippenvel

YESSS! Ik blijf mijn verlangen volgen. De IT en social-struggels neem ik daarbij voor lief 😉 De komende tijd ga ik jullie volop ‘spammen’ met berichtgeving over persoonlijke groei, de mind, het (compassievolle) hart en energetisch werk!

#insta #struggels #help #moeilijk #vertrouwen #liefde #dankbaar #dankbaarheid #droom #geluk #verlangen #energie #bewustzijn #bewustleven #emoties #voelen #heling