Site Overlay

Verjaardag 40 jaar

Yesss, it’s my birthday… the magic 40!!

🎉
Mooie dag om terug te blikken op de mooie lessen en wijze inzichten van het afgelopen jaar. Maar vooral ook, waar wil ik mij op richten het komende jaar?? De afgelopen jaren hebben vooral in het teken gestaan van persoonlijke ont-wikkeling en groei op emotioneel, mentaal en energetisch gebied. Ik realiseerde me dat het fysieke stuk een beetje onderbelicht is geweest. Dus mijn intentie voor mijn 40e levensjaar is meer focus op mijn body!! Met name in de vorm van beweging en voeding. I will keep you posted hoe deze reis verloopt!

🎁 Cadeautjesssss 🎁
Wie jarig is trakteert! Daarom een speciale birthday actie vandaag. Laat een berichtje achter onder deze post en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van maar liefst 3 energetische sessies! (Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Woon je wat verder weg? Geen probleem, ik verzorg ook online sessies, de energie doet zijn werk toch wel.)

#jarig #verjaardag #40jaar #giveaway #cadeau #energetischetherapie #energetischcoach