Site Overlay

Retreat: Terug naar je gevoel

Ohh het klinkt als zo’n vet cliché maar oprecht; mijn wangetjes gloeien nog steeds na van enthousiasme, trots en dankbaarheid na dit bijzonder magical weekend!

Op dag 1 hebben we een deep-dive gemaakt om afscheid te nemen van alle shit die ons niet langer dient: blokkades zijn doorbroken en belemmerende oude patronen én overtuigingen zijn losgelaten. Om vervolgens op dag 2 ons potentieel en alle onvoorwaardelijke (zelf)liefde volledig te omarmen.

Ik heb zo genoten van de mooie, eerlijke energie in de groep en de prachtige transformaties die ik zomaar zag plaatsvinden.

“Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt” (serieus, ze moest er zelf ook om lachen (én huilen))
“Ik voel zoveel rust”
“Mijn hart is weer open”

Serieus, het was GE-WEL-DIG!

Dit maakt dat een nieuw twee-daags retreat natuurlijk niet kan uitblijven 😉 Op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei staat een nieuwe editie gepland! Ken of ben je iemand die interesse heeft? Check mijn website en meld je snel aan via www.moniekslingerland.nl/transformatiereis.

Wanneer jij je aanmeldt voor 1 maart 2024 dan geldt de speciale early bird actie en kun je voor slechts € 295,00 een volledig verzorgd retreat beleven! Dit is echt een no-brainer voor alle tools/technieken én ervaringen die ik je liefdevol ga aanreiken tijdens een all-inclusive twee-daagse een prachtige omgeving! Zie ik jou in de yurt in mei 2024?

#magicalweekend #loslaten #oudepatronen #belemmerendeovertuigingen #bewust-zijn

#terugnaarjegevoel #rustinjehoofd #retreat #retraite #tweedaagse

#innerlijkerust #ademreis #cacaoceremonie #ruimteinjehoofd #drukinjehoofd