Site Overlay

Miss know it all

Lang dacht ik dat ik eerst ‘Miss-know-it-all’ moest zijn voordat ik écht als energetisch coach aan de slag kon/mocht gaan. Dat ik net als bijvoorbeeld Buddha volledig verlicht moest zijn. Pas dan had ik ‘het recht’ om anderen te mogen begeleiden. Want wie was ik…?

Toch had het universum andere plannen met mij 😉 Gaandeweg kwamen de mensen naar mij toe, ze kwamen mij om hulp vragen. En ik vond het fantastisch om met ze mee te mogen kijken en ze een stukje te kunnen begeleiden op dat pad.

Ieder gesprek, iedere behandeling verliep anders en werden er stukken zichtbaar die je met je analytische mind niet zomaar kan ‘pakken’. En ik genoot met volle teugen van al deze magie!

En de mensen om mij heen gelukkig ook. Want ‘wonderbaarlijk’ genoeg zag ik die mensen daarna groeien… transformeren… helen… Klachten verminderen, soms verdwijnen. Mensen gingen van in zichzelf gekeerd naar open, kwetsbaar durven te zijn, durven te voelen en stralen. Magische transformaties! Wauwww… prachtig om hier onderdeel van te mogen zijn!

Terug naar de eerste zin… Miss-know-it-all… Neujj, dat ben ik niet. Zal ik ook nooit worden haha… Ik leer nog steeds… Iedere dag… Net zoals jij! Er is altijd ruimte voor verbetering, voor optimalisatie. Toch? Ben jij ook klaar voor een stukje verdieping? Meer bewustwording, heling en geluk? Stuur een pb’tje voor een gratis kennismakingsgesprek.

#knowitall #bewustwording #heling #geluk #transformatie