Site Overlay

De magie van cacao

Als jij geรฏnteresseerd bent in de magie van cacao, dan is vrijdag 21 april jouw ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™–๐™ฃ๐™จ om deze bij @blij.lijf te mogen ervaren. De prachtige locatie waar deze bijzondere ceremonies altijd plaatsvinden staat namelijk te koop.

Om deze reden is 21 april รฉcht ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ข๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ om je een avond te verbinden met jouw liefdevolle hart en je te laten onderdompelen in zelfliefde.

In een kleine groep gelijkgestemden leg ik je uit wat cacao is, en hoe de magie nu eigenlijk werkt. Vervolgens ga je genieten van een meditatie zodat je helemaal tot rust komt. Dan ga je voor jezelf een intentie zetten. Wat is jouw intentie tijdens deze ceremonie? Vervolgens drinken we samen de cacao en begeleid ik je tijdens een prachtig avontuur van je hoofd naar je hart. Ik beloof je; het is ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ om zo verbonden te zijn met die puurheid van jouw liefdevolle hart. De afsluiting houd ik even als een verrassingโ€ฆ Die mag je zelf komen ervaren ๐Ÿ˜‰

Voel jij; hier wil ik bij zijn? Wacht dan niet langer; ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ ๐™–๐™ฃ๐™จ! Dit is de laatste keer dat ik deze magische cacao ceremonie zal houden bij @desiree_janssen_blijlijf en er zijn nog maar een paar plekjes vrij. Het lijkt me heel fijn om jou te ont-moeten. Zie ik je 21 april?

Aanmelden kan via link in bio of www.moniekslingerland.nl/sacred-cacao-ceremonie


#cacao #cacaoceremonie #ontspanning #liefdevol #zelfliefde

#lenteย #spiritueleontwikkelingย #metimeย #verbindingmetjezelfย #krachtvanhetโค๏ธ

#astenย #meijelย #neerkantย #panningenย #ospel