Site Overlay

Burn out

Een vrouw zit 1,5 maand met burn-out klachten thuis van haar werk. Ze voelt zich vermoeid, slaapt onrustig, moet veel huilen, heeft een slechte concentratie en krijgt niets gedaan. Ze is vastberaden om haar leven weer op orde te krijgen en besluit om naast de gesprekken bij de psycholoog en de yoga, ook energetisch aan de slag te gaan.

Tijdens het gesprek gaan we op zoek naar een mogelijke oorzaak van de burn-out. Bij deze vrouw kom ik snel uit bij haar belemmerende overtuigingen en patronen. Patronen worden ook wel gewoontes genoemd, dingen die je vaak herhaalt. Sommige patronen helpen je echter niet (meer) verder. Voordat je patronen gaat doorbreken, kun je kijken welke overtuiging hier achter zit. Overtuigingen komen vaak uit je kindertijd (bijv opvoeding/overgenomen van je ouders). Deze kun je resetten en her-programmeren naar overtuigingen en patronen die je wÊl graag wilt.

Samen werken we ook aan een goede gronding/aarding. Met je voeten stevig op de grond staan, in je kracht staan. Zodat je veerkrachtig bent als het even anders loopt dan je zou willen. Energetisch werk ik in haar energieveld zodat oude ballast afgevoerd wordt en er rust ontstaat. Er is nu ruimte gemaakt voor groei en ontwikkeling.

Drie maanden later start de vrouw weer voorzichtig met werken. Dagelijks is ze zich bewust van haar gronding en nieuwe overtuigingen/patronen. Ze is onwijs gegroeid in haar bewustzijn, slaapt ’s nachts weer lekker en geniet weer van de (kleine) dingen in het leven.

#burnout #vermoeidheid #nachtrust #emoties #huilen #psycholoog #yoga #overtuigingen #belemmerendeovertuigingen #patronen #patronendoorbreken #resetyourmind #herprogrammeren #balans #gronding #aarding #injekracht #bewustzijn #NLP #energetischetherapie #asten