Site Overlay

Magisch weekend

Inmiddels ben ik alweer een dagje thuis van het M A G I S C H E weekend ‘Terug naar je gevoel’ in de yurt op @heteibernest . Anders dan ‘magisch’ kan ik het niet omschrijven… Want het was nog zóveel meer dan ik eigenlijk stiekem had gehoopt.

Al jaren voel ik een diep verlangen om power people te mogen begeleiden naar meer bewust-zijn, meer energie, een diepere verbinding met zichzelf, naar een prachtig leven zoals je het iedereen gunt… En hoe kan dat mooier dan mensen een weekend lang mee te mogen nemen in zo’n ‘magic bubbel’. Om ook écht diep te kunnen gaan. Om mensen liefdevol uit hun comfortzone te nemen. Door de weerstand heen. En om vanuit openheid en kwetsbaarheid te kijken zodat je die mega transformatie kunt inzetten. En dat is niet voor iedereen weg gelegd. Daar is moed voor nodig, soms een beetje noodzaak en vooral een heel diep verlangen.

En als ik dan in zo’n weekend keer op keer op keer op keer zie wat er bij mensen gebeurt…
❤️ Dat mensen zich veilig genoeg voelen om de reis aan te gaan;
❤️ Dat ze zich open stellen en vervolgens ook ‘open gaan/open breken’;
❤️ Dat ze uit die vastgeroeste patronen kunnen stappen;
❤️ Dat (stof)laagjes die in het verleden door zelfbescherming zijn ontstaan verdwijnen omdat ze niet langer nodig zijn;
❤️ Dat wat niet meer dient los gelaten mag worden;
❤️ En dat je zo steeds dieper bij de kern komt en als het ware verliefd wordt op jezelf… op het leven!
Hoe P R A C H T I G is dat???

Dát is Z O O O O O mooi, zó ontzettend vet om te zien!! Om daar onderdeel van te mogen uitmaken. Ik voel me onwijs dankbaar. Ik voel me trots. En ik voel dat er nog heeeeel veel van dit soort mooie magische weekenden mogen komen. Want dit is écht waar mijn hart ligt! ❤️

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voel jij dat je ook klaar bent voor die grote shift? Wil jij ook uit die oude belemmerende patronen stappen? Oude overtuigingen achter je laten? Uit dat vastgeroeste stukje stappen en hoppa het magische mooie leven in?? Je bent van harte welkom! Op donderdag 15 september staat een nieuwe twee-daagse gepland! Check www.moniekslingerland.nl/transformatieweekend voor meer informatie.

#magischereis #transformatiecoach #yurt #retreat #change #verandering #nextlevel #deepdive #verlangens #verliefdophetleven #jezelfomarmen #dankbaar #trots #energiewerk